пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Макс Кідрук у Кропивницькому

Макс Кідрук – український письменник, мандрівник, колумніст чоловічого журналу «XXL», автор трилерів «Твердиня», «Жорстоке небо», «Зазирни у мої сни» та інших книг, засновник науково-популярного проекту «Quantum». Вважається першим в Україні автором тревелогів та технотрилерів.  Побував більше ніж у 30 країнах, серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та інші. За освітою інженер-енергетик.
У листопаді, в рамках туру на підтримку роману «Зазирни у мої сни», Макс Кідрук завітав і до Кропивницького. Як завжди, не відриваючи сюжету роману, письменник розповів про наукове підґрунтя книги, зокрема розвінчав уявлення, яке створили голлівудські фільми, про зупинку серця і дефібриляцію. Книги Кідрука завжди мають у своїй основі реальні речі з мінімумом авторських домислів, а того і презентації автора перетворюються на невеликі науково-популярні лекції. Розповів письменник і про свої творчі плани, назвавши декілька майбутніх романів, серед яких таємничий роман «Не озирайся і мовчи».



Анотація до книги «Зазирни у мої сни»:

Очевидно, на світі немає дитини, яка б не бачила моторошних снів. Але що робити, якщо жах зі сновидіння поступово переповзає в реальне життя? У дворічного Тео під час нескладної операції раптово зупинилося серце. Упродовж тридцяти шести секунд малюк тримався на межі між світом мертвих і живих. А тоді повернувся. Спливло два роки, перш ніж Мирон Белінський зрозумів, що його син повернувся не сам. Щось прийшло разом із Тео: учепилося і прослизнуло у свідомість, поки хлопчак перебував по той бік лінії, яку більшість із нас перетинає лиш один раз. У відчайдушних намаганнях урятувати сина Мирон виїжджає до Америки, де найновіші досягнення нейротехнологій дають змогу зазирнути в людський сон. Він не здогадується, що бажання допомогти веде до катастрофи, адже найгірше почнеться, щойно той, хто оселився у снах маленького Тео, збагне, що за ним спостерігають.


Немає коментарів:

Дописати коментар