понеділок, 13 серпня 2018 р.

Кінець історії: останній номер журналу «шTOPOR» вже у мережі


Рано чи пізно усе закінчується. Ось підійшла до завершення і майже шестирічна історія електронного незалежного культурно-літературного журналу «шTOPOR», перший номер якого з’явився у Кропивницькому в листопаді 2012 року. За цей час на сторінках журналу ми публікували поезію, прозу та драму понад півсотні талановитих сучасних авторів із Кропивницького, усієї України (зокрема Тернополя, Києва, Львова, Рівного та ще багатьох міст), Польщі та Білорусі. Понад півтори сотні статей про літературу, музику, театр, рецензії та огляди книжок, анонси мистецьких заходів, переклади світової поезії,  інтерв’ю.
Останній номер журналу ми вирішили зробити у форматі літературного марафону, а, точніше, марафону одного вірша.  На сторінках цього номеру ви знайде поезію авторів, які публікувалися у перших номерах журналу та протягом усієї його історії, так і авторів, які публікуються вперше. Віримо, що це стане прекрасним фінальним акордом.
Ми завершуємо історію «шTOPORа», проте продовжуємо розвивати концепцію електронного журналу. Тому вже у вересні чекайте на новий часопис.
Ми позбуваємось старого, аби з’явилося місце для нового.
Дякуємо, що ці шість років ви були з нами!


Прочитати останній номер можна за посиланням: https://issuu.com/kirillpolischuk/docs/shtopor_25_2018


Над номером працювали
Кирило Поліщук – головний редактор, переклад, верстка.
Вікторія Поліщук – редактор, коректор.
Ольга Цимбаліст – обкладинка.
Автори:
Віра Володіна, Артем Луценко, Марк Оплачко, Сергій Сукманюк, Тадей Карабович, Квітослава Росінчук, Ро, Максим Кривцов, Максим Бричка, Олександр Жилко, Христя Венгринюк, Катери Массе, Ольга Луценко, Кіра Снова, Кирило Поліщук, Іванка Урда, Денис Бірзул, Ма.Ко., Олександр Тарасенко, Василь Левицький, Анна Мороз, Стася Дзічка, Ольга Застеба, Наталя Святокум, Юрій Вітяк, Анджей Важеха, Марина Єрмолаєва, Микола Антощак, Вікторія Соколова, Наталя Нічишина, Микола Теніченко, Олег Підфігурний, Сергій Ткаченко,Катерина Грушовська, Олена Горобець, Максим Дупешко, Спадариня Катерина.

Немає коментарів:

Дописати коментар