вівторок, 26 грудня 2017 р.

Презентація антології «No name stations» у Львові (ФОТО)







15 грудня у львівському кафе «Під Клепсидрою» МО «Дзиґа» відбулося поетичне читання та презентація електронної антології поезії «No name stations», до якої увійшли вірші поетів із Кропивницького та Львова.
Під час презентації свою творчість представили автори із Кропивницького Кирило Поліщук та Артем Луценко, а також поети зі Львова: Іванка Урда, Ско Рик, Марта Брижак, Ро, Цedra та Дарій Лажневський.
Вашій увазі пропонуємо фотозвіт із читань.


















Головна мета проекту «Міст» – спровокувати мистецький діалог між містами України, створити своєрідний трансфер митців, ідей та культурних проектів. Із 2014 року в рамках «Мосту» створюються електронні антології поезії між двома містами. Вже були реалізовані проекти між Кропивницьким та Чернівцями, Тернополем, Рівним, Львовом, Мінськом. Антології було презентовано в рамках «Стихійних читань. Мости» (2016), на форумі «Коди міста» (2016) у Кропивницькому, Форумі Видавців у Львові (2016), Форумі громадських ініціатив у Чернігові (2015).
Посилання на проект: http://mist.tilda.ws/
Презентація електронної антології "Міст" відбулася в рамках Проекту-візиту "E-Solutions для розвитку локальних громад" за Програмою національних обмінів за фінансової підтримки Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Немає коментарів:

Дописати коментар