неділя, 22 січня 2017 р.

Листопадова «Битва музикантів»

Після значної перерви (майже в півроку) до кропивницької галереї «Єлисаветград» повернулася «Битва музикантів». Повернулася, щоби знову взяти перерву як мінімум до наступного року.
У рамках листопадової «Битви» зійшлися троє учасників – квартет без назви (Оля Ліснича, Дмитро Чепурко, Макс Карт, Ірина Романченко), дует дівчат Каріни і Лілі та Андрій Денисенко. Змагання відбулося у два тури: у першому було два кола, у другому, фінальному турі, змагалися квартет та Андрій Денисенко.
Варто відзначити, що всі учасники, окрім Андрія Денисенка, виконували кавер-версії на відомі та не дуже відомі пісні. Андрій зіграв три власні композиції. Розпочав із доволі відомої «Помой моя голова», яку грав неодноразово з різними гуртами на сценах міста. У виконанні Денисенка одразу відчувається, що він рок-музикант. І це було чутно і відчутно не лише із гучності та характерного надриву виконання, і навіть не із «важких» (якщо так можна казати про акустичні версії) рифів, а й з енергетики, яка наповнювала увесь зал під час його виступів.
Дует Каріни та Лілі презентував публіці свої версії пісень гурту A-студио «Улетаю» та Марии Чайковской «В городе остывших морей». Незважаючи на гучну підтримку фан-клубу дівчат до фіналу вони не потрапили.
А переможцями листопадової «Битви поетів» стали Оля Ліснича (бандура), Дмитро Чепурко (гітара), Макс Карт (вокал), Ірина Романченко (скрипка). У першому колі першого туру музиканти зіграли доволі сильну композицію гурту Pianoboy «Родина». У фіналі – «Веселі брати часи настали» гурту Океан Ельзи.
«Битва музикантів» – це не просто конкурс, це перш за все майданчик на якому музиканти міста можуть презентувати свою творчість, зустрітися зі своїми слухачами, познайомитися з іншими музикантами. Як і «Битва поетів», це змагання дозволяє самореалізуватися кожному, поборотися за перемогу і любов публіки.


Немає коментарів:

Дописати коментар